Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Olivový olej

Vyzkoušejte jedinečnou lahodnou chuť olivového oleje až z prosluněné Kréty.

Ne nadarmo se říká, že na Krétě se vyrábí ten nejlepší olivový olej vůbec. Tradice výroby olivového oleje tam sahá až k Mínojské civilizaci, tedy zhruba 2500 let př. n. l.. Údajně zde najdeme také nejstarší olivovník na Světě.

Olivový olej extra panenský Glafkos pochází z oblasti jižní Kréty poblíž vesničky MiresPrvotřídní olivový olej vyrobený výhradně studenou extrakcí z prvního lisu z ručně sbíraných oliv ekologickou technologií, šetrnou k životnímu prostředí.

 

Olivový olej Glafkos byl díky své vysoké kvalitě a lahodné  chuti oceněný Zlatou medailí na mezinárodní výstavě olivových olejů v New Yorku v roce 2002.

V roce 2008 vyhrál 1. místo ve Varšavě na IFE POLAND a získal bronzové ocenění na Festivalu oliv a olivového oleje v Athénách.

Níže si můžete prohlédnout všechny certifikáty, kterými je opatřen:

 

Certifikáty olivový olej

ISO 22000: 2005

 


 

Certifikáty olivový olej

ISO 9001: 2000

 


 

Certifikáty olivový olej

Osvědčení o ORGANICKÉM PŮVODU (Oganization for Control and Certification of OrganicProducts)

 

 


 

Certifikáty olivový olej

Organizationfor Certification & Inspection of Agricultural Products

 


 

Olivový olej certifikát PDO

PDO – chráněné označení původu

(protected designation of origin) EL-40-008

CERTIFIKÁTY V POTRAVINÁŘSTVÍ
V potravinářství je několik málo mezinárodních standardů, které jsou celosvětově známé a nejsou primárně vytvořeny k marketingu, ale za účelem stanovit požadavky na systém bezpečnosti, a tak garantovat strávníkovi, že proces kontroly surovin, výroby a distribuce je sledován a navržen za účelem maximální bezpečnosti. ¨HACCP certifikát Olivový olej GLAFKOS

 

Těmito standardy jsou požadavky na kontrolu kritických bodů (teploty, křížení surovin atd.) tedy HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vydávaný v rámci tzv. „Codex Alimentarius“ Světovou zdravotnickou Organizací (WHO – letos již 21. edice), PAS 220: 2008 (norma která detailně popisuje systém nezbytných předpokladů pro bezpečnou výrobu potravinářských surovin a norma ISO 22000 (Systém managementu bezpečnosti potravin – FSMS), která všechny tyto předešlé spojuje a definuje požadavky na systém bezpečnosti pro celý řetězec od primárních surovin po finální výrobek jeho obal, ochranu a distribuci*."
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

Kontakty
Zákaznická podpora grill shopu
Zákaznická podpora grill shopu
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz